پاورپوینت با موضوع بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر -26 اسلاید -8 اسلاید انگلیسی ونمودارها

قسمتی از اسلاید ها           مقدمه: رئولوژی :  علمی است که در آن به مطالعه تغییر شکل مواد یا جریان سیالات در اثر   اعمال نیرو می پردازد و خصوصیات غذاهای مایع و جامد را بیان می کند. اگر نيرو و فشار به‌ كار رود  شکل اصلی ماده تغییر می کند(کشیده یا فشرده میشود).                  اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی میتواند باعث بهبودکیفیت محصول  وپیش بینی خصوصیات  فیزیکی  محصول در حین فرآوری و بعد از فرآوری شود. شیر دام های اهلی از نظر خواص رئولوژیکی با یکدیگر تفاوت دارند که موجب ایجاد محصولات مختلف می شود.در این سمینار به بررسی خصوصیات رئولوژیکی شیر و محصولات آن ها نظیر ماست و پنیر می پردازد.  رئولوژی شیر بعد ویسکوزیته: تاثیر ترکیبات شیمیایی بر ویسکوزیته شیر: رئولوژی پنیر   پنیر فتا:     رئولوژی ماست : و سایر عناوین و توضیحات و نمودارها …     …

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*