تحقیق درباره ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات: 28 صفحه           تعریف: فهرست مطالب   هدف دامنه كاربرد اصطلاحات و تعاريف ويژگيهاي حلب ورق براي ساخت قوطي ويژگيهاي قوطي فلزي معايب قوطي نشانه گذاري   پيشگفتار  استاندارد ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي مقررات عمومي كه نخستين بار در سال 1355 تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي افراد و سازمانهاي ذيعلاقه و ذينفع و تحقيقات و مطالعات كارشناسان موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران در كميسيون فني صنايع بسته بندي تهيه و تدوين شده و دركميته نهائي مادر صنايع فوق براي اولين بار مورد مورد تجديد نظر قرار گرفت و در شانزدهمين جلسه كميته ملي صنايع چوب و كاغذ و بسته بندي مورخ 61/3/9 تصويب شد و اينك باستناد ماده يك قانون مواد الحاقي بقانون تأسيس موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه سال 1349 بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر ميگردد .  براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي وجهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد ت …

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*