گزارش کارورزی در کارگاه شرینی سازی قسمت تولید پشمک

گزارش کارورزی در کارگاه شرینی سازی قسمت تولید پشمک لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  WORD نوع فایل  .doc  :  (  قابل ويرايش و آماده پرينت  ) تعداد صفحات  :  70  برگ در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد .     قسمتی از متن  .doc :  فهرست مطالب فصل اول : کلیات …  8 تاریخچه .  9 نسخه‌های سحرآمیز .  10 خوان هزار و یک رنگ ….  11 خارجی‌خورها  12 حلوایی که جهانی شد ..  13 سوهان ..  14 از مسقط تا شیراز .  15 شهددارهای تبریزی و مغزدارهای اصفهانی …  15 نان برنجی؛ میراث پدران ..  15 شیرینی سختی که راحت می‌بلعید ..  16 گز، شیرینی 450ساله .  17 تاریخچه شیرینی در یزد .  17 سلطان شیرینی …  18 انواع شیرینی …  19 تاریخچه پشمک ….  19 روش تهیه پشمک ….  20 پشمک آمریکایی …  22 انواع پشمک ….  23 انواع پشمک در کشور ایران ..&n …

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*