گزارش کارورزی با عنوان چگونگی کاهش خطرات در کارگاه شرینی سازی و راههای بالابردن ایمنی در کارگاه های شیرینی سازی

گزارش کارورزی با عنوان چگونگی کاهش خطرات در کارگاه شرینی سازی و راههای بالابردن ایمنی در کارگاه های شیرینی سازی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : WORD نوع فایل .doc : ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحات  :  70  برگ در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد .     قسمتی از متن .doc :  فهرست مطالب فصل اول : کلیات … 8 تاریخچه . 9 نسخه‌های سحرآمیز . 10 خوان هزار و یک رنگ …. 11 خارجی‌خورها 12 حلوایی که جهانی شد .. 13 سوهان .. 14 از مسقط تا شیراز . 15 شهددارهای تبریزی و مغزدارهای اصفهانی … 15 نان برنجی؛ میراث پدران .. 15 شیرینی سختی که راحت می‌بلعید .. 16 گز، شیرینی 450ساله . 17 تاریخچه شیرینی در یزد . 17 سلطان شیرینی … 18 انواع شیرینی … 19 تاریخچه پشمک …. 19 روش تهیه پشمک …. 20 پشمک آمریکایی … 22 انواع پشمک …. 23 انواع پشمک در کشور ایران .. 23 انواع پشمک چوبی … 23 پشمک سنتی تبریزی … 24 پشمک لقمه ای ت …

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*